Hos mig går det bra att använda sin friskvård för massage.

Ibland kan man vara lite osäker om det faktiskt går att använda sin friskvård hos en naprapat.
Svaret på den frågan är: ja det beror på din arbetsgivare.
 En arbetsgivare kan ge sina anställda friskvårdsförmån som denne kan välja att använda för massagebehandling.
Hos mig kan du boka in dig på 30 minuters besökstid (massage -triggerpunkter) eller 60 min besökstid (massage -60 min). Enligt skatteverket är naprapati (som går under hälso och sjukvårdslagen samt är en momsfri tjänst) ej friskvårdsberättigad och kan därför inte inte bokas, utan gäller bara massagebehandling hos mig. Tjänsterna 30 min massage-triggerpunkter och massage 60 min är momspliktiga, dvs belagd med moms.
Jag är inte kopplad till någon friskvårdsportal/hälsoportal/förmånsportal, ta kontakt med din arbetsgivares HR/friskvårdskonsulent/personalansvarig el dylikt om du är osäker på vad som gäller i hantering av friskvård och kvitto.