Therése Karlberg var namnet. Hej!

Min bakgrund som naprapat

 Jag har jobbat som aktiv naprapat sedan examen från naprapathögskolan i stockholm 2012.

Efter man tagit examen som naprapat ska legitimationspraktik göras på 1 år inom offentlig/privat sjukvård en viss tid innan svenska socialstyrelsen kan utfärda legitimation. Först blir man diplomerad naprapat och när man fått utfärdad legitimation kan man kalla sig legitimerad naprapat.
Jag hade turen att få göra min praktiktjänstgöring på Danderyds sjukhus i stockholm. Där fick jag på med på akutmottagning för ortopedi, vårdavdelning infektion och deras lungmottagning för vårdavdelning lungmedicin.  Det var otroligt lärorikt att se hur vården fungerar inom offentlig sektor och framför allt på ett sjukhus. Man blir verkligen ödmjuk inför hur alla på arbetsplatsen varje dag gör sitt bästa för att leverera en sån bra vård som möjligt för patienterna.
Det gav mig och ger mig fortsatt inspiration att göra mitt bästa som jag kan med min kompetens ifrån naprapatutbildningen på min klinik här i Östersund.
Jag flyttade hit till Östersund 2013 efter att ha jobbat i norge som naprapat på en liten klinik i Elverum.
På fritiden tränar jag crossfit inspirerad träning och tycker det är väldigt roligt och utmanade. Det ger mig energi och glädje men också inspiration om vilka övningar jag tycker fungerar och är bra för kroppen i stärkade eller rehabiliterande syfte. Funktionell träning är brett och det finns alltid varianter man kan göra utfrån sina egna förutsättningar och dagsform.
Mitt företag, Karlbergs Naprapati drog jag igång hösten 2015 och delade lokaler med en annan verksamhet först. Efter ett år ville jag prova en större kostym och hittade lokalen på fältjägargränd nära östersunds sjukhus. Här är jag kvar än och kör mitt race så länge jag orkar och kan!

Sagt om Therése

" Hittar verkligen mina smärtande punkter" - Tina, Östersund
"Känner mig som en helt ny människa"- Sara, Östersund
"kjempeflink og starke klyper" - Trond, Elverum